Perşembe 28. Mart. 2024

Kromlüks A.Ş. - Üretim

Kromlüks A.Ş., Endüstriyel Mutfak, Endüstriyel Çamaşırhane ve Endüstriyel Soğutma Sistemleri üreten ilk ve tek entegre tesise sahiptir.

Endüstriyel Mutfakta; Paslanmaz Çelikten Mamul Eviyeli-Eviyesiz Çalışma Tezgahlarından, Hazırlık Ünitelerine, Malzeme Dolapları ve Raflarından, Servis Ünitelerine, Pişirme Sistemlerinde; Konveksiyonlu Fırından, Kuzine, Fırın, Fritöz, Yerocağı, Yemek Pişirme Tencerelerine, Bulaşıkhane Ekipmanlarında Bulaşık Yıkama Makinelerine (500/1000/2000 tabak/h), Mutfak Makinelerinde; Patates Soyma Makinesinden, Hamur Yoğurma Makinesi, Ekmek Dilimleme Makinesine, Soğutma Sistemlerinde; Kasap Tipi - Cephe Tipi - Tezgah Tipi - Vitrin Tipi Buzdolaplarından, Şise soğutma Buzdolaplarına kadar profesyonel bir mutfağın ihtiyacı olan yüzlerce çeşit endüstriyel mutfak ekipman ve cihazı kendi bünyesinde sahip olduğu ileri teknolojisi ile üretmektedir.

Endüstriyel Çamaşırhane Makineleri ve Ekipmanlarında; Tam Otomatik Çamaşır Yıkama ve Sıkma Makineleri, Çamaşır Kurutma Makineleri, Kurutma Bantlı Silindir Ütü Makineleri, Kombi Çamaşır Yıkama ve Kurutma Makineleri ve bunların ekipmanlarına kadar yüzlerce çeşit Endüstriyel Çamaşırhane makine ve ekipmanını bünyesinde sahip olduğu ileri teknolojisi ile üretmektedir.

Sonuç olarak KROMLÜKS fizibilite, projelendirme, imalat, lojistik, montaj ve satış sonrası teknik servis hizmetiyle Profesyonel bir Mutfağın ve Çamaşırhanenin ihtiyacı olan tüm ürün ve aksesuarları bünyesinde bulundurmakta ve müşterilerine sınırsız alternatifler sunmaktadır.

KROMLÜKS A.Ş.'DE SONUÇ, YÜKSEK TEKNOLOJİK ÜRÜN VE KALİTELİ HİZMETTİR

Kromlüks Teknolojisi

KROMLÜKS, son teknoloji ürünü CNC teknolojisi ve makine parkına haiz olup , seri üretim hatları ve 250'e ulaşan teknik ve idari personel ile tamamen bilgi işlem alt yapısına ve üretim sistemine sahiptir.

İleri teknoloji, bilgisayar destekli tasarım, modern CNC makineler sonrasında seri üretime uygun ürünün her türlü testinin yapıldığı teknolojik montaj bantları bulunmaktadır.

AR-GE

KROMLÜKS A.Ş.' de AR-GE faaliyetleri için çalışmaları "Tasarım ve Geliştirme Proses Kalite Planı" doğrultusunda belirler ve bu çalışmaları düzenleyerek, tasarım kalitesini güvence altına alır.

  • Yeni ürün yada mevcut ürünler için düzeltici-önleyici faaliyetler ve geliştirme önerileri iç/dış müşterilerden tarafından yapılabilir.
  • Uygun bulunan tasarım önerileri Proses Kalite Planına uygun olarak tasarım planı kapsamında yürütülür ve gözden geçirilir, uygunluğu doğrulanır.
  • Tasarım Çıktıları hedefler, üretim yapısı, maliyet, müşteri istekleri vb. güncelleştirilir.
  • Tasarım geçerliliği kullanım şartları altında yapılır. Eğer ürün farklı amaçlar için kullanılacak ise, her amaç için farklı tasarım geçerliliği yapılır.