Salı 19. Mart. 2024

Kromlüks A.Ş. - Şirket Profili

KROMLÜKS Türkiye'de yarım asra yakın tecrübesiyle endüstriyel mutfak, çamaşırhane ve soğutma sistemleri üreten ilk ve tek entegre tesise sahiptir. 25.000 m2 toplam alan 15.000 m2 kapalı alan üstünde 250 ye yakın kadrosu ile faaliyet gösteren fabrikamız; uzman mühendislerin tasarımları ile dünya markası olma yolunda önemli mesafeler katetmiştir.

Tam teşekküllü hizmet veren kuruluşumuz fizibilite, projelendirme, imalat, lojistik, montaj ve satış sonrası teknik servis hizmetiyle sektöründe örnek bir kalite sistemine sahiptir. Bu sistemini almış olduğu uluslararası standartlara uygunluk belgeleri ile ispatlamıştır.

(TSE, TSEK, TS-EN-ISO-9001:2000,GOST-R) Ülkemizin dört bir yanına KROMLÜKS imzasını atmış olan kuruluşumuz sizlere daha iyi hizmet verebilmek için sürekli iyileştirme faaliyetleri düzenlemektedir. Misyonumuz dünya piyasası ile rekabet edebilecek sistematik bir proses zinciri kurmak ve Türkiye'de atmış olduğumuz imzayı uluslararası piyasada da tescil ettirmektir. Yurt dışında bulunan temsilciliklerimizin de faaliyetlerini yakından takip eden KROMLÜKS müşteri odaklı bir sisteme sahiptir. Müşteri geri beslemeleri ile kaynaklarını arttıran kuruluşumuz piyasaya sınırsız alternatifler sunmaktadır.

KROMLÜKS' te sonuç yüksek teknolojik ürün ve kaliteli hizmettir. KROMLÜKS bu sektördeki gidebileceğiniz garanti ve zamanında ürün teslimi ile tek adres olmaya devam edecektir.